4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Keçileri kaçıranlar tutuklandı!

KEÇİLERİ BAGAJDA KAÇIRANLAR TUTUKLANDI

Muğla’nın Dalaman ilçesinde arkadaşlarıyla birlikte köylüsünün keçilerini çalan 4 zanlı tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bilindiği gibi; Dalaman’a bağlı Elçik köyünde oturan B.A.(19), arkadaşları E.K. (22), S.A (26) ve H.A (26) ile birlikte köylüsü Erol Duman’a ait 5 dişi keçi ile 1 oğlağı gece ağıldan çalarak H.A’nın idaresindeki 48 E 2221 plakalı aracın bagajına doldurup, satmak için Dalyan Beldesi’ne getirmişlerdi. Yapılan ihbarı değerlendiren Dalyan Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından zanlıları kısa zaman içinde yakalayıp, gözaltına almıştı. Araçta yapılan aramada ise, ruhsatsız 1 tabanca, 1 kısa namlulu tüfek, bıçak ve küçükbaş hayvanları yakalamada kullanılan ip bulunmuştu.

Olay yeri Dalaman İlçesi olduğundan, Dalyan Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından B.A, E.K., S.A. ve H.A. adlı zanlı şahısları adliyeyi sevk etmek için Dalaman Jandarma Komutanlığı’na teslim edilmişti.

Dalaman Jandarma Komutanlığı’nda bir gün gözaltında tutulan keçi hırsız zanlıları, öğlenden sonra Adliye’de C. Savcılığı karşısına çıkarıldı. İfadeleri alınan zanlılar, tutuklama istemi ile mahkemeye sevk edildi. Çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanan B.A., E.K.,S.A., ve H.A. tutuklanarak Fethiye Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KEÇİLERİ BAGAJDA KAÇIRANLAR TUTUKLANDI
KEÇİLERİ BAGAJDA KAÇIRANLAR TUTUKLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2010 Salı 12:40:05
Güncelleme :12 Ekim 2010 Salı 18:40:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?