4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Kılıçlı hırsızlık çetesi

KILIÇLI HIRSIZLIK ÇETESİ

Muğla’nın Akyaka beldesindeki otel ve restoranlardan içki çalarak Milas’taki barlarda sattıkları ileri sürülen 2 şüpheli, polis tarafından yakalandı. Zanlıların araçlarında yapılan aramada 50 santimetrelik kılıç ve çok sayıda suç aleti ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre; Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü haber merkezine önceki gece saat 04.05 sularında Akyaka ve Marmaris’te hırsızlık olayına karışan şahıs eşkali ve araç plakasıyla ilgili bilgi geldi. İhbarı değerlendiren asayiş ekipleri Beçin Karayolları Kavşağı’nda beklemeye başladı. İhbar edilen söz konusu 48 AK 461 plakalı minibüsün geldiğini gören polis ekipleri nefes kesen bir operasyonla aracı durdurdu. Düzenlenen operasyonda Akyaka’daki otel ve restoranlardan hırsızlık yaptıkları ve ele geçirdikleri malzemeleri Milas’taki bar ve pavyonlarda fahiş fiyatla sattıkları ileri sürülen T.D (22) ve N.K (23) isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Araçta ve araçtaki iki kişinin üzerinde yapılan aramada suç aletleriyle birlikte 1 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet dijital fotoğraf makinesi, bir miktar bozuk para, cep telefonu, harici disk, 96 adet çeşitli nitelikte içki, 50 santimetre uzunluğunda kılıç, muşta, 750 TL nakit para ve çeşitli çaplarda tabanca mermisi ele geçirildi.

Akkent Polis Noktası’na getirilen zanlılar işlemlerinin ardından sorumluluk alanında bulunan jandarmaya teslim edildi. Milas’ta adliyeye çıkarılan zanlılar mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, şahısların çok sayıda hırsızlık ve dolandırıcılık sabıkası bulunduğu ifade edildi.

Araçta ele geçirilen malzemeler Akyaka’da restoran işletmecisi Ali Şahin’e teslim edilirken; elinde güvenlik kamerası kayıtları bulunduğunu ancak, Milas polisinin buna bile gerek kalmadan 24 saat dolmadan zanlıları yakalayarak çalınan malzeme ve ürünlerinin kendisine teslim ettiğini ifade eden işletmeci Şahin, polis ekiplerine teşekkür etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KILIÇLI HIRSIZLIK ÇETESİ
KILIÇLI HIRSIZLIK ÇETESİ
KILIÇLI HIRSIZLIK ÇETESİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2010 Perşembe 12:06:05
Güncelleme :14 Ekim 2010 Perşembe 13:51:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?