22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Kırık ayna ele verdi

Muğla’nın Ortaca ilçesinde meydana gelen kazada sonrası olay yerinden kaçak araç sürücüsü tespit edildi. Kaza mahallinde bulunan kırık aynadan yola çıkan güvenlik güçleri, zanlıyı kısa zamanda buldu.


Bilindiği gibi; Ortaca-Dalaman karayolu Dikmekavak yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetmiş, 1kişi de ağır yaralanmıştı. Aynı yöne seyir halinde olan bir motosiklete özel bir otomobilin çarpması sonucu motosiklette bulunan Yasin Tufan (29) ile Hasan Tevadil Fırat (35) ağır yaralanmış; plakası tespit edilemeyen araç olay yerinde yaralıları bırakarak kaçmıştı. Muğla ve Ortaca Devlet Hastanelerine kaldırılan yaralılardan Hasan Tevadil Fırat yolda hayatını kaybetmiş, diğer yaralı Yasin Tufan ise tedavi altına alınmıştı.


Kazanın ardından soruşturma başlatan Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kaza mahallinde kırık aynasından yola çıkarak, kısa bir süre sonra aracı ve sürücüyü tespit etmeyi başardı. Olay yerinden kaçan Ali Çetin yönetimindeki 48 H 5488 plakalı beyaz renkli aracın yeri tespit edilerek, İlçe Emniyet Müdürlüğü otoparkına getirildi. Zanlı Ali Çetin Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadesinden sonra çıkarıldığı Ortaca Adliyesi’nde tutuklanarak Köyceğiz Cezaevi’ne gönderildi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 10:09:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?