16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Kırmızı ışıkta kurşun yağmuru

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen bir araç, başka bir araç tarafından camdan sokulan pompalı tüfekle kurşunlandı.
Alacak verecek meselesi yüzünden yaşandığı belirlenen olay sonrasında 2 kişi ayaklarından yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 17:00 sıralarında 48 HG 393 plakalı aracı ile Akdeniz Caddesi üzerinde bulunan Eski Hastane Kavşağına gelen Sinan Kavkar (28), kırmızı ışıkta beklemeye başladı. Bu sırada aracın yanına yaklaşan başka bir araç, Kavgar'ın aracının içine pompalı tüfekle ateş etmeye başladı. Silahı aracın camından sokan şahıs 2 el ateş ederek, hızla olay yerinden uzaklaştı.

Açılan ateş sonrasında araçta bulunan Sinan Kavgar ve Ahmet Şahin (28) ayaklarından yaralanırken, yine araçta bulunan Hayati Tekin arka koltukta oturduğu için yara almadan kurtuldu. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Fethiye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, görgü tanıkları ve yaralıların ifadeleri doğrultusunda olayın zanlısı olarak G.T. (35), E.K. (28) ve K.M. (28) isimli şahısları aramaya başladı. Konuyla ilgili soruşturma devam ederken, Sinan Kavkar ile G.T. arasında daha önceden alacak davası yüzünden husumet olduğu öğrenildi.

İddialara göre, aracında silahlı saldırıya uğrayan Sinan Kavkar'ın G.T.'den alacağı vardı ve alacak nedeniyle G.T.'yi icraya vermişti. Geçtiğimiz hafta cezaevinden çıkan G.T.'nin icra olayına öfkelendiği ve her yerde Sinan Kavkar'ı aradığı öğrenildi.

...
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 23:18:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?