4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Kışla Parkı yenileniyor

KIŞLA PARKI YENİLENİYOR

Muğla Belediyesince, Kışla Parkı’nda yenileme çalışmalarına başlandı. Yeni başlayan rekreasyon çalışmaları kapsamında park içinde yeni çiçeklikler, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları oluşturuluyor. Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Yaklaşık 1 ay sonra Kışla Parkı çok daha güzel ve pırıl pırıl bir şekilde hemşerilerimizin hizmetine girecek” diye konuştu.

Muğla şehir merkezindeki en büyük rekreasyon alanı olan Kışla Parkı’nda Muğla Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan yenileme çalışmalarında yeni bir peyzaj projesi uygulanıyor. Parkın çok daha dinlenceli bir hale gelmesi için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Gürün, “Önümüzdeki günlerde tamamlanarak halkımızın hizmetine yeniden sunulacak parkımızın, diğer bütün yeşil alanlarımızda olduğu gibi örnek bir hale geleceğine inanıyorum” diye konuştu.

KIŞLA PARKI YENİLENİYOR
KIŞLA PARKI YENİLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 13:26:02
Güncelleme :2 Haziran 2010 Çarşamba 14:55:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Alicem devrim IP: 88.236.160.xxx Tarih : 2.06.2010 21:54:46

Nihayet o park Muğlaya hiç yakışmıyor,o park halkın  piknik yapacağı (KAMELYASIYLA ÇİÇEK VE BAŞKA AĞAÇLAR DİKİLEREK )bir alan olmalı.ATATÜRK HEYKELİNİN ÇEVRESİNDAKİ KAVŞAK KENARLARINDAKİ ÇAM AĞAÇLARININ DİBİ ÇİM VE ÇİÇEKLENDİRİLEMEZMİ.?Ayrıca muğladaki ev kiraları ve ev fiyatları çok yüksek.Belediye bunun için ne tedbir alacak.