5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Kız kaçırdı kaza yapınca yakalandı

TRAFİK KAZASI SAPIĞIN PLANINI BOZDU

Muğla'nın Fethiye İlçesinde, bir kızı kaçıran zanlı, kaza yaptı. 15 yaşındaki H.Ö. ile 16 yaşındaki ablası F.Ö. ilçede bulunan sirke gittiler. Sirk çıkışı daha önce aynı işyerinde çalıştıkları 29 yaşındaki Hasan İ. ile karşılaşan kızlar, Hasan İ'nin otomobille gezme isteğini kabul etti.

İlçe merkezinde bir süre otomobille gezen 3 genç daha sonra bir marketin önünde durdu. Markete giren abla F.Ö. dışarı çıktığında kardeşi H.Ö. ve Hasan İ'yi göremedi. Kardeşini cep telefonundan arayan F.Ö. ikilinin birlikte gezdiklerini öğrenince evine döndü. 15 yaşındaki H.Ö. ve Hasan İ. akşam saatlerine kadar dolaştıktan sonra ilçe dışına çıktı. İlçeye 20 kilometre uzaklıktaki Üzümlü beldesine doğru aracını süren Hasan İ., genç kızın geri dönelim isteğini reddetti. Kaçırıldığını anlayan H.Ö. ise kardeşini cep telefonundan arayarak durumu bildirdi. Abla F.Ö. ise durumu jandarma ve polise bildirdi. Daha önce kız kaçırma iddiasıyla iki ay cezaevinde kalan Hasan İ., polis ve jandarma tarafından aranmaya başladı. Alkollü olduğu öğrenilen Hasan İ. yanındaki genç kızla beraber Üzümlü beldesi yakınlarında kaza yaptı.

Şarampole yuvarlanan araç hurdaya dönerken genç kızın bacağı kırıldı, araç sürücüsü Hasan İ. de kazadan yara almadan kurtuldu. Jandarmanın el koyduğu olay sonrası yaralı H.Ö. ve Hasan İ., Fethiye Devlet Hastanesine getirildi. Hastanede jandarmanın elinden kurtulan Hasan İ. gazetecilere ve güvenlik görevlilerine saldırdı.

H.Ö.'nün hastaneye gelen annesi Ayten Ö ise askerlerin arasından geçerek zanlı Hasan İ.'nin bulunduğu odaya girip saldırdı. Yaşanan kısa arbedeyi araya giren polisler önledi. Anne Ayten Ö., yaptığı açıklamada "Kızımı arabasına almış sonra da kaçırmış" dedi.

Kaza yerine giden gazetecilerde, Hasan İ'nin yakınlarının tekme ve yumruklu saldırısına uğradı. Olayda bir yerel televizyon kameramanı darp edildi.

TRAFİK KAZASI SAPIĞIN PLANINI BOZDU
TRAFİK KAZASI SAPIĞIN PLANINI BOZDU
TRAFİK KAZASI SAPIĞIN PLANINI BOZDU
TRAFİK KAZASI SAPIĞIN PLANINI BOZDU
İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2011 Pazartesi 16:10:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?