22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Koç gibi oynayana koç hediye

Fethiye’nin Karaçulha Beldesi’nde düzenlenen 22 yaş altı futbol turnuvasının galip takımına hediye olarak koç verilecek.


Fethiye’nin Karaçulha Beldesi gençlerinin bir araya gelerek gerçekleştirdikleri 22 yaş altı halı saha futbol turnuvasında şampiyon olan takıma koç hediye edilecek. 16 takımın katıldığı ve yerel sponsorlarında desteklediği turnuvada şampiyon olarak koçu almak isteyen takımlar kıran kırana mücadele ederken, ilk maçların ardından 8 takım turnuvadan elendi.


Karaçulha Beldesi gençlerinden Kazım Kıvrak ve Önder Dağlı’nın organizesinde düzenlenen halı saha futbol turnuvasında çeyrek finalde oynayan 8 takım büyük ödül koçu kazanmak için kıyasıya mücadele ettiler. Önümüzdeki günlerde finali oynanacak maçın büyük ödülü olan koç ise saha kenarında otlayarak kendisi için mücadele eden takımları izleyerek günlerini geçiriyor.


Karaçulha Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından turnuva şampiyonuna verilecek olan koçun hikayesini anlatan Dernek Başkanı Mesut Koç” Karaçulhalı gençlerimiz kendi aralarında halı saha Futbol turnuvası düzenlediler. Bizde Dernek olarak kendilerine nasıl destek olabiliriz diye düşündük ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız “gençlerimiz koçlar gibi mücadele ediyor bizde dernek olarak Birinci gelen takıma Koç hediye edelim fikrini sundular bizde Karaçulha Kültür ve Dayanışma Derneği olarak Turnuva sonunda Birinci olan Takıma Koç hediye etmeyi uygun gördük” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 16:26:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?