24
Nisan
2024
Çarşamba
MUĞLA

Kocadon DP'den istifa etti

Muğla'nın Bodrum ilçe Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Demokrat Parti'den istifa ettiğini açıkladı.

18 yıldır Demokrat partili olan Bodrum Belediye başkanı Mehmet Kocadon bugün Bodrum Belediye'sinin resmi internet sitesinden bir metin yayınlayarak Demokrat Parti'den istifa ettiğini açıkladı. Bodrum'un geleceği, için böyle bir karar aldığını belirten Kocadon, CHP'ye geçip, geçmeyeceği ile ilgili sorulara 'önümüzdeki günlerde belli olacak, kısmetse olur" şeklinde cevap verdi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un sürpriz şekilde Demokrat Parti'den ayrıldığını açıkladığı metin ise şu şekilde "Memleket ve insan sevgimizin, hizmet aşkıyla birleştiği siyasal yaşamımda, birçok acı ve neşe dolu çetin mücadeleler verdiğim ve canımdan çok sevdiğim halkımıza önemli hizmetler gerçekleştirdiğim partimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım.

Bu istifa, siyasi yaşamımızın amacı ve nedeni olan Bodrum sevdamızın, insanımıza olan inancımızın ve onların bizden beklentileri doğrultusunda aldığımız bir kararın sonucudur. Beni bugünlere kadar getiren, büyük bir güvenle sevgi ve desteklerini esirgemeyen, her zaman yanımda benimle beraber daha güzel ve daha iyi bir Bodrum mücadelesi içerisinde olduğum dava ve parti arkadaşlarımın görüş ve onaylarıyla Demokrat Parti üyeliğinden ayrılarak, güzel ve aydınlık bir gelecek borçlu olduğum, Bodrum ve ülkem adına en doğru yerde siyaset yapmaya devam edeceğim.
Bugüne kadar içinde bulunduğum politik yaşamımda, hiçbir zaman partizanlık yapmadan, odağında insan ve memleket menfaatleri olan, şahsi hırslardan arınmış bir hizmet anlayışının temsilcisi ve uygulayıcı olmuş bir siyasetçi olarak, bundan sonra da 'Herkes için Siyaset' diyor, bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha birbirimize olan güven ve inançla, aynı yolda beraber yürüdüğüm tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, sevgi ve desteklerini esirgemeyen değerli halkımıza şükran ve minnetlerimi sunuyorum" dedi.

Bu arada, Kocadon bugün öğle saatlerinde, Libya Turizm Bakanı İkram Bash İmam'ı makamında ağırladıktan sonra çocuğunun okul kaydını yaptırmak üzere İzmir'e gitti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2013 Salı 18:21:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?