4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Konfetili gol sevincine ceza

FETHİYESPOR’UN GOL SEVİNCİNE PARA CEZASI GELDİ

Fethiyespor’un sezonunun ilk maçında deplasmanda oynadığı Pursaklarspor karşılaşmasındaki galibiyetinin sevincini yaşayan Fethiyespor taraftarlarının attıkları konfetiler kulübe para cezası getirdi.

TFF Süper Toto 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Fethiyespor sezonun ilk maçında Ankara’da Pursaklarspor A.Ş. ile karşılaşmış ve bu maçı 2-0 kazanmıştı. Pursaklarspor A.Ş. ile Fethiyespor arasında oynanan maçı, Fethiye’den gelen Fethiyesporlu taraftarla Ankaragücü ve Keçiörengücü taraftarları bir arada izlemiş ve Fethiyespor’u 90 dakika boyunca desteklemişlerdi.

Maç boyunca herhangi bir olumsuz davranışta bulunmayan, tribünde yaptıkları tezahüratlarla Fethiyespor’u destekleyen ve alınan galibiyette pay sahibi olan taraftarlar, maçın uzatma dakikalarında Serkan Ençetin’in attığı gol sonrasında ve maç bitiminde sevinçlerini futbolcuları tribüne çağırarak yaşamışlardı. Gol ve galibiyet sevincini konfeti atarak kutlayan Fethiyespor taraftarlarının bu davranışını cezalandıran Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fethiyespor’un 1.500,00 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 02.09.2010 tarih ve 7 sayılı toplantısında almış olduğu kararda “Fethiyespor Kulübünün, 29.08.2010 tarihinde oynanan Pursaklarspor A.Ş. - Fethiyespor Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1.500 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi” denildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 14:44:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?