5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Köpek yüzünden cinayet

KÖPEK YÜZÜNDEN CİNAYET

Muğla'nın Yerkesik beldesine bağlı Yeniköy Kepez mevkiinde köpek yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti. Kangal cinsi köpek ile köpeğin sahibi Mehmet Sezer (47), Durmuş Şeref C. tarafından tarla ortasında tüfekle vuruldu.

Yerkesik beldesine bağlı Denizova köyünde çiftçilik yapan Mehmet Sezer, tarlada çalışırken daha önce köpeğinin çobanlık yapan Durmuş Şeref C.'nin hayvanlarını rahatsız ettiği iddiası ile aralarında tartışma çıktı.

Mehmet Sezer tarlada çalışırken köpeğinin ortadan kaybolması üzerine Durmuş Şeref C.'nin bulunduğu araziye gittiğini fark edince, traktörü ile köpeğini almaya gitti. Tarlanın ortasına geldiğinde Durmuş Şeref C., Mehmet Sezer'in kangal cinsi köpeğine tüfekle ateş açtı.

Silah sesini duyan Mehmet Sezer tarlaya vardığında köpeği yaralı olarak traktörün altında can verdi. Mehmet Sezer ile Durmuş Şeref C. arasında tartışma çıktı. Traktörden inen zanlı Durmuş Şeref C., Mehmet Sezer'e üç el ateş açtı. Mehmet Sezer olay yerinde hayatını kaybetti.

Olaydan sonra Durmuş Şeref C. tüfeğiyle birlikte yaya olarak Yeniköy Muhtarı Hüseyin Karabaldır'a giderek Mehmet Sezer'i ve köpeğini tarlada öldürdüğünü belirterek teslim oldu.

Yeniköy muhtarı Karabaldır da Yerkesik Jandarma Komutanlığı'nı arayarak Durmuş Şeref C.'yi teslim almalarını istedi.

Cinayetin ardından Kepez mevkiine giden Mehmet Sezer'in eşi Fatma Sezer ve köylüler sinir krizleri geçirdi. Sezer'in eşi Fatma Sezer ve Mehmet Sezer'in bir yıl önce ölen kız kardeşinin eşi Yüksel Zan köylüler tarafından zor sakinleştirildi.

Muğla Cumhuriyet Savcılığı ve Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından Mehmet Sezer'in cesedi otopsi için Muğla Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

KÖPEK YÜZÜNDEN CİNAYET
KÖPEK YÜZÜNDEN CİNAYET
KÖPEK YÜZÜNDEN CİNAYET
KÖPEK YÜZÜNDEN CİNAYET
İHA
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2011 Salı 17:23:01
Güncelleme :8 Haziran 2011 Çarşamba 14:58:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?