6
Mayıs
2024
Pazertesi
MUĞLA

Köpekler en güzel olmak için yarıştı

Marmaris Belediyesi ve Köpek Bilimleri Derneği tarafından düzenlenen "1. Marmaris Resmi Köpek Güzellik Yarışması" ilginç görüntülere sahne oldu. 

Günnücek Orman Kampı'nda yapılan yarışmada, safkan köpekler birinci olabilmek için yarıştı. Değişik cinslerden yaklaşık 100 köpeğin katıldığı yarışmada, köpek sahiplerinin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi. 

Yarışma, saat 13.00 sıralarında kayıtların yapılmasıyla başladı. Hakem heyeti tarafından numara verilerek sahneye çıkan köpekler, zaman zaman sahiplerinin kontrolünden çıktı. 

Yarışmada uzun tüyleri ve heybetli görünüşü ile Kafkas Nagas türü çoban köpeği büyük ilgi gördü. 

Marmaris'te yaşayan köpek sahibi insanların bir araya gelerek güzel bir Pazar günü geçirmelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Belediye Başkanı Ali Acar ise yarışmanın ilerleyen zamanlarda daha kapsamlı olması için her türlü desteği vereceklerini açıkladı.
 
Yarışmanın Marmaris'te geleneksel hale getirileceğini ifade eden Köpek Bilimleri Derneği Muğla Temsilcisi Veteriner Tülin Yakal, desteklerinden dolayı Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'a teşekkür plaketi verdi.
 
Yarışmada dereceye giren safkan köpeklere, 1 yıllık köpek maması hediye edildi.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2006 Pazar 19:18:27
Güncelleme :18 Haziran 2006 Pazar 19:24:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?