5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Köpekleri kim zehirledi?

BODRUM’DA KÖPEK ZEHİRLENMESİ: ZEHİRLENEN 3 KÖPEKTEN 1'İ TELEF OLDU

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 3 köpek zehirlenirken 1’i telef olarak hayatını kaybetti.

Bodrum’a bağlı Bitez beldesinde zehirlenen 3 köpekten 2’si veterinerler sayesinde hayata dönerken 1’i telef oldu.. Vatandaşlar, Bitez yalısında köpeğin ağzından köpük gelmesinin ardından veterinerlere haber verdi. Veterinerler olay yerine geldiğinde köpeğin zehirlendiğini anlayarak olay yerinde müdahale etti.

Köpeklerin bilerek zehirlendiğini iddia eden veteriner Erkan Tüzüner, “Bugün, bu şekilde üçüncü köpeği tedavi ettik. Köpekler muhtemelen bir tarım ilacı ile zehirlenmiş. Köpeğin durumu geldiğimizde daha kötüydü ancak ilk müdahalemiz başarılı geçti. Vakalarda, yiyeceğin içine zehir koyularak kasti zehirleme olduğunu düşünüyoruz. Vatandaşlar böyle durumlarda en yakın veteriner ile irtibata geçsinler. Bu duruma çözüm bulunmasına benim önerim ölen köpeklerin incelenmesi” dedi.

Köpeğini kaybeden bir vatandaş tepkisini bile getirdi. Köpeğini arayan Bodrumlu vatandaş, “Bodrum’da yaşıyoruz. Yazık değil mi bu köpeklere? Belediyemiz nerede? Belki benim köpeğimi de öldürmüşlerdir. Nasıl bir vicdan” diyerek isyan etti.

BODRUM’DA KÖPEK ZEHİRLENMESİ: ZEHİRLENEN 3 KÖPEKTEN 1'İ TELEF OLDU
BODRUM’DA KÖPEK ZEHİRLENMESİ: ZEHİRLENEN 3 KÖPEKTEN 1'İ TELEF OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2011 Cumartesi 18:18:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?