25
Nisan
2024
Perşembe
MUĞLA

Köprü kamyona dar geldi

Fethiye’de bir kamyon karşısına çıkan otomobile çarpmamak için köprüden aşağıya uçtu.

Fethiye-Saklıkent karayolundaki Akçay Köprüsü’nde adeta büyük bir faciadan dönüldü. Kemer Beldesi Kıncılar Köyü Akçay Köprüsü’nden geçerek, Seki karayolundaki duble yol inşaatına malzeme götürmek isteyen Satılmış Özen (40) yönetimindeki 06 DD 6895 plakalı kamyon tam köprüye girişte hızla gelen otomobille çarpışmamak için köprünün demir parmaklıklarına vurarak, 8 metre yükseklikten çaya uçtu.

Kazada yaralanan ağır tonajlı kamyonun sürücüsü Satılmış Özen, kazayı gören vatandaşlar tarafından kamyondan güçlükle çıkartılıp, 112 acil ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Jandarma ekipleri, kaza yerinde güvenlik önlemi alırken, köprüden uçan kamyonu gören vatandaşlar da merakla kaza hakkında bilgi edinmeye çalıştılar.

Kaza yerine yakın yerde evi bulunan Ramazan Saltan isimli vatandaş, köprünün çok dar olduğunu, Saklıkent’e her yıl binlerce kişinin geldiğini, bu köprüden geçerken korkarak geçtiklerini, bu köprüden başka dar bir köprü kalmadığını, bu köprünün de en kısa sürede genişletilmesi gerektiğini söyledi.

Kazanın köprüye girmekte olan kamyonun önüne bir otomobilin çıkması sonucu meydana geldiğini öğrendiklerini de söyleyen Ramazan Saltan, “Bu köprüyü genişletmek çok mu zor” diye konuştu.

Fethiye Devlet Hastanesi’ne yaralı olarak kaldırılan kamyon sürücüsü Satılmış Özen de Akçay’dan çakıl malzemesi almak için gelirken, köprüye girişte bir otomobil çıkınca direksiyon kırdığını ve kamyonla birlikte köprüden uçtuğunu söyledi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. 

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2013 Çarşamba 11:11:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?