4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Korodan felekten bir gece

THM KOROSU ÜYELERİ FELEKTEN BİR GECE ÇALDILAR

Marmaris Türk Halk Müziği ve Dansları korosu üyeleri Marmaris Polisevinde düzenlenen yemekte bir araya geldiler. Dernek Başkanı Hüseyin Gökçek “Maddi destek bulursak har ay bir konser verebiliriz” dedi

3 yıl önce Marmaris’te kurulan Marmaris Türk Halk Müziği ve Dansları korosu üyeleri 2010 yılı ilk buluşmasını Marmaris Polisevinde gerçekleştirdiler. 30 koro üyesinin eşleri ile birlikte katıldığı yemekli gecede türküler seslendirildi danslar edildi. Gece boyunca gönüllerince eğlemem koro üyeleri şubat ayı sonunda gerçekleşecek olan 2010 yılı ilk konseri öncesinde moral depoladılar.

Marmaris Türk Halk Müziği ve Dansları Derneği Başkanı Hüseyin Gökçek , iki yıldır tamamen kendi imkanları ile destekledikleri derneklerinde şef Gültekin Kaya yönetiminde çalıştıklarını ifade ederek “Yılda 2 konser vererek hem derneğimize gelir elde ediyoruz hem de Marmarislilere Türk Halk Müziğini sevdirmeye çalışıyoruz. Konserlerimiz yoğun ilgi görüyor ama buna rağmen 5 TL olan biletleri satmakta bile zorlanıyoruz. Sponsor yada ekonomik bir destek bulsak yılda 2 değil ayda bir konser bile verebiliriz. Biz bir korodan öte aile gibi olduk. İçimizde her meslekten her düşünceden arkadaşımız var ama hepimizin ortak paydası Türk Halk Müziğimizin dizeleridir. Şu anda şubat ayı sonunda vereceğimiz yeni konserimizin çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu sene Marmaris dışında da konserler vermek için girişimlerimiz bulunmakta” dedi.

THM KOROSU ÜYELERİ FELEKTEN BİR GECE ÇALDILAR
THM KOROSU ÜYELERİ FELEKTEN BİR GECE ÇALDILAR
THM KOROSU ÜYELERİ FELEKTEN BİR GECE ÇALDILAR
THM KOROSU ÜYELERİ FELEKTEN BİR GECE ÇALDILAR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 13:03:01
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 19:41:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?