4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Kötekli'de özel tim devriye gezdi

MUĞLA GECEYİ SAKİN GEÇİRDİ

Muğla merkez ve Kötekli Mahallesi'nde iki gündür yaşanan gerginliğin ardından dün gece sakin geçti. Özellikle Muğla Üniversitesinde okuyan öğrencilerin yüzde 80'inin kaldığı Kötekli Mahallesinde polis ve jandarma geniş çaplı güvenlik önlemi alırken, giriş ve çıkışlar kontrol altında tutuldu.

Salı ve çarşamba günleri gergin geçen Muğla sokakları, 76 kişinin gözaltına alınması sonrası yerini sakin bir geceye bıraktı. Kötekli Mahallesinde gündüz alınan güvenlik önlemleri akşam saatlerinde takviye ekipler ile güçlendirildi. Bir gün önce Denizli'den gelen 40 kişilik Çevik Kuvvet ekiplerine Antalya'dan 42 kişilik Çevik kuvvet ekibi takviye edildi. Akşam saatlerinde Kötekli Mahallesinde güvenlik önlemini arttıran Polis, mahallenin giriş ve çıkışlarında hazır ekip bekletirken, Jandarma da Yeniköy girişinde hazır bekledi.

Gece saat 01.30'a kadar Kötekli Mahallesinde kalan Muğla Emniyet Müdürü Kadir Ay, ardından konutuna gitti. Sabaha kadar ekipler Kötekli mahallesinde devriye gezerken, Aydın'dan bir panzer geldi ve mahallenin üç noktasında panzerler hazır bekletildi. Çevik Kuvvet ekiplerinin yanı sıra mahallede Özel tim ekipleri de devriye gezdi.

 

GÖZALTINDAKİLER ADLİYEYE ÇIKARILACAK

Polis ve Jandarma tarafından gözaltına alınan toplam 76 kişi bugün adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor. Bölge Trafik, Terörle Mücadele ve Jandarma'da bulunan toplam 76 kişi öğleden sonra Muğla Adliyesi'ne sevk edilecekler. Adliye etrafında polis ve jandarma güvenlik önlemi almaya başladı.

MUĞLA GECEYİ SAKİN GEÇİRDİ
MUĞLA GECEYİ SAKİN GEÇİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2010 Cuma 14:23:04
Güncelleme :14 Mayıs 2010 Cuma 16:33:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?