4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Köy köy dolaşıp kızını arıyor

KÖY KÖY DOLAŞIP KAYIP KIZINI ARIYOR

Fethiye sokaklarında boynuna astığı dövizlerle kızı arayan bir baba, biri 3 aylık diğeri 3 yaşındaki 2 çocuğunu bırakıp giden kızının hayatından endişe ettiğini söyledi.

Fethiye sokaklarında boynuna astığı “Acım Büyük” başlıklı dövizle dolaşan Ahmet Sucu, 10 gündür kayıp olan kızını arıyor.

Geçtiğimiz Cumartesi Denizli Merkez Bakırlar Semti Gümüşler Mahallesi 5047. Sokaktaki evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan iki çocuk annesi 25 yaşındaki Kader Bakır, eşi İsa Bakır ve ailesinin tüm aramalarına rağmen bulunamıyor. Fethiye’de yaşayan genç annenin babası Ahmet Sucu da Fethiye’de kızını arıyor. Tüm ailesinin Denizli’nin ilçeleri ve bölgede kızını aradığını anlatan acılı baba, kızının hayatından endişe ediyor.

Boynuna astığı “Acım büyük köy köy kızımı arıyorum” yazan ve kızıyla küçük torununun resmini bu dövize yapıştırtan baba Ahmet Sucu, kızını görenlerin arayabileceği bir telefon numarasını da bu dövize yazdı. Polis ve jandarmadan yardım istediğini ancak kızına ulaşamadığını anlatan Ahmet Sucu “Geçtiğimiz Cumartesi Kumluova haline domates satmaya gittim bu sırada damadım aradı. Kızımın evde olmadığını söyledi. Paniğe kapılma bir komşuya gitmiştir dedim. Akşam tekrar aradı ve hala gelmediğini söyledi. O andan itibaren aramaya başladık. Daha sonra kızımın pencereye bir not bıraktığını ve ‘Çocuklara iyi bak’ yazdığını öğrendim. Kızımın hayatından endişe ediyorum bir an önce bulunmasını istiyorum” dedi. Kızının yerini gören yada bilenlerin kendisini aramasını isteyen Sucu, kızını bulana kadar aramaya devam edeceğini söyledi.

KÖY KÖY DOLAŞIP KAYIP KIZINI ARIYOR
KÖY KÖY DOLAŞIP KAYIP KIZINI ARIYOR
KÖY KÖY DOLAŞIP KAYIP KIZINI ARIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 17:14:01
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 20:35:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?