4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Köy muhtarları buluştu

KÖY MUHTARLARI BULUŞTU

Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı köylerde görev yapan köy muhtarları, düzenlenen tanışma ve kaynaşma etkinliğinde bir araya geldi.

Etkinliğe Sarıgerme Muhtarı Musa Varol, Karadonlar Köyü Muhtarı Turgay Kamacı, Gölbaşı köyü muhtarı Adnan Dolu, Tepearası Köy Muhtarı Ufuk İpek, Akıncı Köyü Muhtarı Şefik Gökçe, Güzelyurt Köyü Muhtarı Vedat Yavuz, Okçular Köyü Muhtarı Ömer Çoban, Fevziye Köy Muhtarı Durmuş Bozkurt, Yeşilyurt Köyü Muhtarı Hikmet Gün, Kemaliye Köyü Muhtarı İbrahim Kıvrak, Gökbel Köyü Muhtarı Mehmet Aslanpay, Dereköy Muhtarı Mustafa Ayhan, ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hasan Duman ile İber Otel Çevre Müdürü Erol Çalık ve Caria Holiday Genel Müdürü M.Naci Uludağ katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan Genel Müdür M. Naci Uludağ, “Ben bu güne kadar hiçbir muhtar arkadaşımızla tanışmak nasip olmamıştı. Bu gün bu tanışmayı gerçekleştirdik. Bu konuda bizlerden yardımını esirgemeyen Muhtarımız Musa Beye çok teşekkür ediyorum. Burada toplanmamızda onunda büyük yardımları oldu. Yapılan bu toplantı sayesinde hem birbirimizle tanıştık ve hoşça vakit geçirdik bu katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Tanışma ve kaynaşma yemeği hakkında bilgi veren Sarıgerme Muhtarı Musa Varol da; “Çoktan beri böyle bir ortamda Köy Muhtarları ile birlikte olmak için böyle bir organizasyonu düşünüyorduk. Caria Holiday Resot Otel Genel Müdürü M. Naci Uludağ ile birlikte bu organizasyonu gerçekleştirdik. Köy Muhtarları ve azalarını bir araya getirdiğimiz için mutluyuz. Aramızda köylerimizde sorunları ve yapılması gereken işlerde neler yapabileceğimizi konuştuk. Yapılması gereken işlerin gerekli yerlere nasıl götürebileceğimizi karara bağladık. Bir arada olduğumuz için mutlu olduk. Ben bu güzel toplantıya ev sahipliği yapan Otel Genel Müdürümüz Naci Uludağ beye çok teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikler sayesinde bizler çok da nadir olsa bir araya gelebiliyoruz.. Bu günkü yemek bir ilk oldu; inşallah devamının geleceğine inanıyorum. Muhtar arkadaşlarım yaptığımız davete kabul edip, geldikleri için hepsine teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

KÖY MUHTARLARI BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2010 Cumartesi 11:26:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?