4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Köy okullarına kitap yardımı

KÖY OKULLARINA KİTAP YARDIMI

Milas Lisesi Atatürkçü Düşüncü Kulübü’nün sosyal etkinlik çalışması kapsamında Ortaköy İlköğretim Okulu’na kitap yardımı ve kültürel gezisi gerçekleştirildi.

Milas Lisesi Atatürkçü Düşüncü Kulübü yönetim kurulu ve 12 G Şubesi öğrencileri Şubat-Mart aylarında öğrencilerle yardımlaşma duygusunu geliştirmek, öğrencileri toplumsal hayata hazırlamak, öğrencilerin sosyalleşmesini sağlamak amacıyla ilköğretim öğrencilerinin okuyabileceği, roman, öykü, şiir, gezi türü kitaplarıyla SBS ve OKS hazırlık kitapları toplama kampanyasında 320’ye yakın eser toplandı.

Milas Lisesi Atatürkçü Düşüncü Kulübü yönetim kurulu ve 12 G şubesi öğrencileri Okul Müdürü Ahmet Zeki Saçar ve Atatürkçü Düşüncü Kulübü Rehber Öğretmeni Osman Oturak denetim ve gözetiminde Ortaköy’e gitti.

Toplanan kitaplar Ortaköy İlköğretim Okulu Müdürü Serkan Cantaş ve Müdür Yardımcıları Hasan Turgut’a teslim edildi. Okul Müdürü Cantaş yardım kampanyasına teşekkür etti, okul ve çevre hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin de okuma alışkanlığının geliştiğini, okuma oranlarının okuldaki öğretmenlerin katkılarıyla sürekli arttığını somut verilerle açıkladı. Bu durum kampanyayı düzenleyen ve geziye katılanları mutlu etti.

“Sosyal Etkinlik Çalışması” gezisinin ikinci bölümü Ortaköy İlköğretim Okulu Müdürü Yardımcısı Hasan Turgut’un kafileye katılmasıyla başladı. Geyik Barajı, çevre köyler ve ekonomik, sosyal, kültürel değerler hakkında bilgi veren Turgut, çevrenin doğal ve tarihi özelliklerini anlattı.

Daha sonra “Labranda Antik Kenti”nde öğrencilere tarihçe hakkında bilgiler verildi.

KÖY OKULLARINA KİTAP YARDIMI
KÖY OKULLARINA KİTAP YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 16:46:05
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 22:18:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?