4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Köyde asker eğlencesi

KÖYDE ASKER EĞLENCESİ

Köyceğiz'e bağlı Çandır köyünde askere gidecek olan gençler için toplu kına gecesi etkinliği düzenlendi.

Asker eğlencesine Köyceğiz Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Üsteğmen Zafer Tuncer, Merkez Karakol Komutanı, İlçe Müftüsü Hüseyin Çekin, CHP İl Genel Meclis Üyesi Av. Burak Erbay, CHP Köyceğiz İlçe Başkanı Mehmet Ali Ercan, Parti Örgütü, MHP Teşkilatı, Dalyan Tekne Kooperatifi Başkanı Atilla Gültekin, Dalyan Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Muhammet Aktaş birçok davetli ve Çandır köyü sakinleri katıldı.

Çandır köyünde ilk defa gerçekleştirilen asker eğlencesi; İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Gecede konuşan Köy Muhtarı Salih Yukarılı, “Köyümüzde ilk defa askere gidecek gençlerimiz için köy muhtarlığı ve asker ailelerinin desteği ve katkılarıyla giderlerimizi karşıladık. Bundan sonra bu geleneği devam ettireceğiz” dedi.

Köyceğiz İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Üsteğmen Zafer Tuncer’de askere gidecek hazır askerler için de kısa bir konuşma yaparak, askerlik hakkında kısa bilgiler verdi.

İlçe Müftüsü Hüseyin Çekin tarafından yaptığı anlamlı dua ile başlayan asker eğlencesi başladı. Askere gidecek olan Durmuş Yiğit, Ahmet Gülmez, Uğur Tufan, Yunus Eşgol, Barış Türedi, Alpin Demir, Şevket Muslu, Cemil Şimşek sahneye çıkarak çeşitli oyunlar oynadılar.

Çekilen hatıra fotoğrafından sonra “En büyük Bizim Asker” sloganıyla başlayan gece geç saatlere kadar devam etti.

KÖYDE ASKER EĞLENCESİ
KÖYDE ASKER EĞLENCESİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 11:25:00
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 11:37:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?