5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Kozağaç Sağlık Evi açıldı

KOZAĞAÇ SAĞLIK EVİ AÇILDI

Daha önce sağlık evi olmadığı için haftada bir gün gelen doktorun hasta bakmada büyük sıkıntı yaşadığı Kozağaç Köyünde Muğla İl Özel İdare Müdürlüğü’nün desteğiyle yaptırılan yeni Sağlık Evi düzenlenen törenle açıldı. Yaklaşık 50 bin liraya mal olan ve maliyetinin yarısı özel idare kaynakları ile diğer yarısı da muhtarlık imkanlarıyla tamamlanan Sağlık Evi’nin açılışına AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden, MHP Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sebahattin Avcı, Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar, İl Genel Meclisi üyeleri, muhtarlar, daire müdürleri katıldı.

Açılışta konuşan Kozağaç Köyü Muhtarı Kadir Gümüş, sağlık evinin yapımıyla doktorun çok daha rahat bir ortamda çalışma imkânı bulduğunu belirterek, “Sağlık evinin yapımında il özel idaremiz bizlere katkı sağladı. Geri kalan miktarı da kendi imkânlarımızla bularak yeni Sağlık Evini hizmete soktuk” dedi.

Siyasette önemli olanın halka hizmet olduğunu belirten Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar, “Hangi partiden olursa olsun, bütün seçilmişlerin ortak amacı halka ve hakka hizmet etmektir. Sağlığa ve eğitime yapılan her hizmet çok kutsaldır. Bu tür yatırımlara destek verdiğimiz için il özel idaresi ve il genel meclisi olarak büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

AK Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden de, “Siyasetin en güzel tarafı insan için yapılan hizmetlerin olumlu sonuçlarını görmek. Özellikle insan için yapılan sağlık hizmetlerinin açılışında bulunmak çok daha büyük mutluluk. AK Parti hükümeti olarak sağlığa büyük yatırımlar yaptık. Kazandırdığımız modern hastanelerde sağlık hizmetleri çok daha kaliteli olarak insanlarımıza ulaşıyor. Sağlık Evi’nin yapımına katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kozağaç Köyü Sağlık Evi’nin açılışı törene katılan protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

KOZAĞAÇ SAĞLIK EVİ AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2011 Cumartesi 17:37:04
Güncelleme :7 Mayıs 2011 Cumartesi 17:58:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?