16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Kurye otogarda yakalandı

Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucu 21 poşet içerisinde 36 gram kubar esrar maddesi ve 21 adette uyuşturucu hap ele geçirildi. Bir kişinin gözaltına alındığı operasyonla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.


Edinilen bilgiye göre; Ş.A. (16) isimli şahsın Ortaca’ya uyuşturucu madde getireceği yönünde alınan bir ihbarı değerlendiren Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Aydın’dan geleceği öğrenilen şüpheliyi şehirlerarası otobüs terminalinde beklemeye başladı. İçinde bulunduğu otobüsün Ortaca Otogar’ına girdiği sırada, garajda bekleyen polisleri fark eden Ş.A., kaçmaya çalıştı. Kısa sürede yakalanan zanlının yapılan üst aramasında içime hazır vaziyette 21 poşet içerisine hazırlanmış toplam 36 gram kubar esrar maddesi ile 21 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
Operasyonda gözaltına alınan zanlı Ş.A., Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunda uyuşturucu maddeleri A.Ç. isimli kişi için getirdiğini itiraf etti. Zanlının verdiği ifade ve eşkal doğrultusunda harekete geçen polis ekipleri, A.Ç. ve olayla ilgisi olduğu tespit edilen S.G. isimli bir diğer kişi daha yakalandı. İfadelerinin alınmasının Dalaman Adliyesine sevk edilen zanlılar, tutuklanarak Köyceğiz Kapalı Cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 17:36:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yahya turgut IP: 85.108.134.xxx Tarih : 13.12.2008 19:01:55

polisler siz vazgeçilmez vatan koruyucusunuz bazı polisler hariç