4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Kutlamada partner krizi

KUTLAMADA PARTNER KRİZİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında, hazırlık sınıfı öğrencisinin kendine sırtını dönen partnerini dans etmeye ikna etmeye çalışması, ilginç görüntüler oluşturdu.

Bodrum'da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku içerisinde kutladı. İlçedeki kutlamalarda ilk önce Bodrum Belediye Meydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kutlamalara ilçe stadında devam edildi. Statta, tören geçişinin ardından öğrenciler, rengarenk kıyafetleri ile hazırladıkları gösterileri sundu.

Öğrencilerin gösterilerinde Cumhuriyet İlköğretim Okulu hazırlık sınıfının gösterisi sırasında ilginç bir olay yaşandı. 6 yaşındaki Ömer Özer kendi ile aynı yaşta olan partneri Gizem Uysal'ın sırtını dönmesi nedeni ile dans edemedi. Ömer Özer'in partnerini ikna çabaları izleyenleri güldürürken, küçük öğrenci zor anlar yaşadı. Gösteri bittiğinde dans edemeyen Ömer Özer'e partneri elini tutturmadı.

Sahanın kenarına gelindiğinde ağlayan Gizem Uysal'ı annesi Melek Uysal teselli etmeye çalıştı. Melek Uysal, "Ömer ile güzel oynuyorlardı. Ancak bugün sanırım sıcak havanın ve heyecanın da etkisi ile böyle bir durum ortaya çıktı" dedi.

Ömer Özer'in sinirli olduğu gözlendi. Öğretmenlerin öğrencileri barıştırma çabaları da sonuç vermedi. Ömer, kendisine verilen şekeri arkadaşına ikram etti ise de Gizem şekeri de almadı.

Kasım ayından bu yana bu gösteriye hazırlandığı kaydedilen öğrencilerin okuldaki hazırlıklarının gayet uyum içerisinde geçtiğini belirten Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Hacı Gerger, öğrencilerin heyecanlanmasından kaynaklı bir durum olduğunu düşündüğünü söyledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Yıldızhan, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Behçet Tufan Turan, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Deniz Şayan, kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Törende Gürcistan, Yunanistan, Bulgaristan, Makedonya ve Bosna-Hersek'ten gelen çocuklar da hazır bulundu.

Tören sonunda dev Türk bayrağı ile Atatürk posteri açıldı.

KUTLAMADA PARTNER KRİZİ
KUTLAMADA PARTNER KRİZİ
KUTLAMADA PARTNER KRİZİ
KUTLAMADA PARTNER KRİZİ
KUTLAMADA PARTNER KRİZİ
KUTLAMADA PARTNER KRİZİ
KUTLAMADA PARTNER KRİZİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 20:05:01
Güncelleme :24 Nisan 2010 Cumartesi 16:15:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?