22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Lübnan Başbakanı Bodrum'da

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ailesiyle birlikte tatil yapan Lübnan Başbakanı Fuad Siniora, Kızılhisarlı Mustafa Paşa Camii'ni gezdi. Başbakan Siniora, kızıyla girdiği kitapevinden Zeki Müren CD'si satın aldı.


Başbakan Siniora, Bodrum'da bilinen bir et lokantasında yemek yedi. Siniora'nın konvoyundaki 10'a yakın araç için işletmenin 30 araçlık otoparkının kapatıldığı öğrenildi. Araçlar otoparka çekilirken, Ortakent Bodrum Karayolu'nde trafik akışı bir süreliğine durdu. Yemeğin ardından araçlarla Belediye Meydanı'na gelen Siniora ailesi ve beraberindekiler, burada araçlardan inip yürüyerek çevreyi gezdi. Kızı ile Barış Meydanı'daki Kısılhisarlı Mustafa Paşa Camii avlusuna giren Lübnan Başbakanı Fuad Siniora, caminin giriş kapısının üst tarafında kalan yazıları inceledi. Başbakanın eşi Zına Siniora ve yakınları, çarşıda zaman zaman ayrı gezdi.
Barlar Sokağı olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi'nde yürüyüş yapan Lübnan Başbakanı Siniora, kızı ile birlikte girdiği CD, müzik ve kitapevinde aralarında "Zeki Müren ile Başbaşa, Radyo Günleri" CD'sinin de bulunduğu farklı sanatçılara ait CD'ler satın aldı.


Cumhuriyet Caddesi'ni baştan sona yürüyen Başbakan Siniora, aynı yoldan tekrar geri döndü. Grubun gezisi yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistlerin de merak konusu oldu. Başbakanlık ve özel korumalarla gezisini sürdüren Lübnan Başbakanı Siniora, marinadaki Yatch Clup'ta caz sanatçısı Aşkın Arsunan ve orkestrasını dinledi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2008 Perşembe 14:24:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?