5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Lüks villada büyük hırsızlık

Muğla'nın Marmaris ilçesinde lüks bir villaya giren hırsızlar, değerli ziynet eşyaları ve pırlantalar çaldığı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, Marmaris'e bağlı İçmeler beldesindeki villasından alışveriş yapmak için ayrılan N.G (62) isimli iş kadını, geri döndüğünde eşyalarının dağınık olduğunu görünce polise haber verdi. Villaya gelen polis ekibi yaptığı incelemede, tuvalet penceresinin camını kırarak içeri giren hırsızların evdeki değerli eşyaları çaldığını belirledi.

Polise ifade veren N.G, 50 bin ve 40 bin lira değerinde iki adet kol saati, 8 bin lira değerinde altın bilezik, elmaslı yüzük, 2 adet elmaslı küpe, elmaslı kolye, pırlanta alyans ve kağıt içerisine sarılı 270 adet pırlantasının çalındığını iddia etti.
N.G, bir süre önce de Armutalan beldesindeki evinin soyulduğunu ve bundan dolayı İçmeler’e taşındığını söyledi. N.G, işyerinin bulunduğu İstanbul'dan yılın belirli dönemlerinde tatil için Marmaris'teki villasına geldiğini ifade etti.

Bu arada evde inceleme yapan polis ekibinin, parmak izi tespitinde bulunduğu ve zanlıların kimliğinin tespiti için çalışma başlatıldığı öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2011 Cuma 22:54:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?