6
Mayıs
2024
Pazertesi
MUĞLA

Maliye Bakanılığı kampına alıcı çıkmadı

Marmaris İlçesi İçmeler Beldesi'nde bulunan ve devletin en gözde kamplarından birisi olarak bilinen Maliye Bakanlığı Eğitim ve Dinlenme Tesisleri'ne yapılan ihale usulü satışta talip çıkmadı. 

Aylar öncesinden ihale ilanı yayınlanarak satışa çıkartılacağı duyurulan İçmeler Maliye Kampı'nın satışı, bugün saat 10.00'da gerçekleştirilecekti. Satış için son ana kadar ihale teminatının yatırılmasını bekleyen Marmaris Mal Müdürlüğü yetkilileri, kampa alıcı çıkmadığı için ihalenin yapılamadığını açıkladı. Başta Ankaralı bürokratlar olmak üzere Maliye Bakanlığı'na bağlı kamu kuruluşlarından görev yapan memurların tatil adresi olan İçmeler Maliye Bakanlığı Eğitim ve Dinlenme Tesisleri'nin satışının gerçekleştirilemediğini belirten Marmaris Mal Müdürü Ali Türk, "İhale ilanının yayımlanmasının ardından iş çevrelerinden kampı soran çok oldu. Ancak ihale saatine kadar teminat bedelini yatıran olmadı" dedi. 

İhale ilanı yoluyla duyurulan satışta, turizm alanı içinde bulunan 30 oda ve 98 yatak kapasiteli sosyal tesisle birlikte, 4 adet taşınmaz mal satışı için biçilen 34 milyon YTL değerin alıcılara yüksek geldiği tahmin ediliyor. 

22 bin 581 metrekarelik alan üzerinde kurulu, denize sıfır olan Maliye Bakanlığı Eğitim ve Dinlenme Tesisi'nin yeni bir değer tespitinin ardından satışa çıkartılması bekleniyor.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2006 Perşembe 16:59:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?