4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Manken Elif Ece Uzun pompacı oldu

MANKEN ELİF ECE UZUN POMPACI OLDU

Fethiye’de bir akaryakıt istasyonu açılışına katılan manken Elif Ece Uzun dikkatleri üzerine topladı.

İki Rus mankenin de katıldığı tanıtımda mankenler pompacılık yaptılar. Fethiye’de Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonun açılışına katılan ünlü manken Elif Ece Uzun akaryakıt pompasını eline alarak alarak bir süre pampacılık yaptı. Uzun’a 2 Rus manken de eşlik etti.

BP’nin Türkiye genelindeki 625’inci istasyonu Fethiye’de açıldı. Akaryakıt İstasyonu’nun açılışına ünlü manken Elif Ece Uzun, BP Ege ve Anadolu Bölgesi İstasyonları Satış Müdürü Meysem Taman, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ile iki Rus manken ve çok sayıda iş adamı katıldı. Yapılan açılış konuşmalarının ardından istasyonun kurdelesi manken Elif Ece Uzun, İstasyon sahibi Saliha Doğan, Meysem Taman ve Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından kesildi. Kurdelenin kesilmesiyle birlikte akaryakıt istasyonunda benzin satışı başladı.

Satışın başlamasıyla birlikte ünlü manken Elif Ece Uzun ile Rus mankenler Svetlana Ivanova ve Anastasia Pavelyeva ellerine benzin pompasını alarak kısa süre pompacılık yaptılar. Manken Uzun eline aldığı benzin pompasıyla lüks bir otomobile de benzin koyarak akaryakıt istasyonunda ilk satışı gerçekleştirdi. Doğan San BP Sorumlusu Saliha Doğan “İstasyonumuzun açılışına 29 Ekim 2008 yılında başladık. Yapım aşaması, zeminden kaynaklanan bir sorun nedeniyle oldukça uzun sürdü. Zeminde iyileştirme yapıldı. Görselliğe önem verdik. Son model teknolojileri kullandık. Çevreye saygılı malzemeler kullanarak 1 trilyonluk yatırım yaptık. Fethiye’ye başarılı bir akaryakıt istasyonu kazandırdığımız için çok mutluyum” dedi.

MANKEN ELİF ECE UZUN POMPACI OLDU
MANKEN ELİF ECE UZUN POMPACI OLDU
MANKEN ELİF ECE UZUN POMPACI OLDU
MANKEN ELİF ECE UZUN POMPACI OLDU
MANKEN ELİF ECE UZUN POMPACI OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2010 Cumartesi 19:09:02
Güncelleme :20 Şubat 2010 Cumartesi 19:38:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?