4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

MAREX Fuarı açıldı

GÜNEY EGE’NİN EN BÜYÜK FUARI MAREX KAPILARINI AÇTI

Marmaris’te her yıl düzenlenen ve Güney Ege’nin en büyük fuarı olarak bilinen MAREX Fuarı kapılarını 11’inci kez ziyaretçilerine açtı.

Marmaris'e 45 dakika mesafede olan Yunanistan'ın Rodos adasında da tanıtım ve reklamları yapılan MAREX 2010 11. Otel Ekipmanları, Donanım Tekstil Dekorasyon ve Gıda Malzemeleri Fuarı’nın açılışına ilgi büyüktü.

Marfo Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, her türlü zorluğa rağmen 11 yıldır profesyonel olarak fuar hizmeti verdiklerini belirterek, “MAREX-2010 11. Otel Ekipmanları, Donanım Tekstil Dekorasyon ve Gıda Malzemeleri Fuarı ile yeniden Marmaris ekonomisine hareket getirecek” dedi.

Gülcan, “102 firmanın 500’e yakın marka ile binlerce ürünün sunulacağı, Marmaris'te 4 bin metrekare kapalı alana sahip Marex Fuarı, Club Otel Pineta’da fuar için özel olarak kurulan özel çelik konstrüksiyon membran yapıda açılacak. 2 Yıldan bu yana ekonomideki durgunluğun hakim olduğu düşüncesiyle kabuğuna çekilen turizm sektörünün tekrar canlanmaya başlayacağı bir yıl olan 2010 da Marmaris Fuarcılık olarak üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Turizm verilerine göre bu sene artacak olan turist sayısı ile orantılı gerçekleşecek olan turistik tesisleşme ve hareketliliğin mutlaka tesislerdeki yenileme ve düzenlemelere de yansıyacağına inanıyoruz. Bu nedenle sektör adına yapılacak olan çalışmalarda otel, kafeterya, bar, restoran ekipmanları ve donanımları sektöründe de pazar payının artmasına önemli etkilerde bulunacaktır. Yıllardır Marmaris ve son yıllarda da Muğla ve Fethiye’de düzenlediğimiz fuarlar artık göstermiştir ki bölgemize daha modern ve daha iyi hizmet verecek bir fuar kongre merkezinin acilen inşası gerekmektedir. Bu yapılacak olan Fuar ve Kongre merkezi hem katılımcılara hem de ziyaretçilere çok daha kaliteli hizmet verilmesini sağlayacaktır" diye konuştu.

GÜNEY EGE’NİN EN BÜYÜK FUARI MAREX KAPILARINI AÇTI
GÜNEY EGE’NİN EN BÜYÜK FUARI MAREX KAPILARINI AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 17:20:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?