22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Marmaris plajları cıvıl cıvıl

Deniz suyu sıcaklığının 27, gölgedeki hava sıcaklığının ise 38 dereceyi bulduğu, doğasıyla dünyaca ünlü Muğla'nın Marmaris İlçesi'nin sahilleri, hafta sonunda tatilcilerin yanı sıra çevre yerleşim merkezlerinden gelen vatandaşların da akınına uğradı. On binlerce yerli ve yabancı misafirini ağırlayan ilçedeki plajlarda birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı.

Sıcağın bunaltıcı etkisinden kurtulmak isteyenlerin büyük bir kısmı denize girerek serinlemeye çalışırken, bazıları da ilginç yöntemlere başvurdu. Kimisi, içeceklerini de alıp denize kurulan masaların kenarına oturdu, kimisi şemsiyenin altında arkadaşlarıyla tavla oynadı. Bazıları sahil kenarında bulunan spor parklarındaki aletlerle çalışarak formunu korumanın yollarını aradı. Bazı kadın tatilciler ise bronzlaşmak için saatlerce güneşin altında sere serpe uzandı. Kimileri de restoran ve kafeteryalardan yükselen hareketli parçaların eşliğinde dans edip göbek attı.

Meteoroloji yetkilileri, tatilcilerin sahillerle akın etmesine neden olan hava koşullarında önümüzdeki hafta boyunca önemli bir değişiklik beklemediklerini açıkladı.

Milliyet
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2008 Pazar 15:45:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?