22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Marmaris Rotary'den üyelere ödül

Marmaris Rotary Kulübü tarafından Martı Resort Otel’de düzenlenen etkinlikte, başarılı çalışmalar yapan klüp üyeleri ödüllendirildi.

Geceye Muğla Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Şener Optik ve Marmaris İlçe Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan misafir olarak katıldı. Dünya ülkeleri arasında iyi niyet ve anlayışı karşılıklı olarak geliştirerek barışa ve barış halinin kökleşmesine katkıda bulunduğunu ifade eden Marmaris Rotary Kulübü Başkanı Nafiz Kamadan,

“Çalışmalarımızda, üyelerimiz arasında tanışıklığı bir hizmet fırsatı olarak görür ve bu nedenle her hafta düzenli olarak toplanarak tanışıklığımızı geliştirmeye çalışırız. Her Rotaryen üyemiz, hizmet idealini kişisel iş ve toplum hayatına uygulaması ve böylece topluma örnek olması için onları ve çevrelerini teşvik eden projeler geliştiririz. Bizim gibi hizmet idealinde birleşmiş iş ve meslek adamları arasında Dünya çapında dostluk ilişkileri kurarak karşılıklı anlayışı, iyi niyeti ve barışı geliştirerek uluslar arası projeler yaparız. Kulübümüze yeni katılan arkadaşlara başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 15:00:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?