5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Marmaris’e döviz yağacak

AMERİKAN ASKERLERİ MARMARİS’E DÖVİZ YAĞDIRACAK

Dünyanın en büyük savaş gemilerinden, ABD Donanması’na bağlı "USS Enterprise" isimli nükleer uçak gemisinin komutanları Marmaris Kaymakamı A. Serdar Polat’ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Polat’ı ziyaret edenler arasında Amerikalı komutanlardan Tuğamiral Terry B. Kraft, Albay Dee L. Mewbourne, Albay Eugene H. Black, Yarbay Llyod D. Freeman hazır bulundu. Kaymakam Polat kendisine gerçekleştirilen ziyarette yaptığı açıklamada Amerikan gemisinin gelişinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, Amerikan gemisini ve askerlerini Marmaris’te ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Komutanlardan Tuğamiral Terry B. Kraft ise Amerikan askerlerinin Marmaris ekonomisine büyük katkı yapacağını söyledi. Kraft, Amerikan askerlerinin para harcamayı çok sevdiklerini de sözlerine ekleyerek, Türkiye’de ve Marmaris’te bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını resmi ziyaretlerine devam edeceklerini belirtti.

Amerikan donanmasını sarsan video skandalının yaşandığı nükleer uçak gemisi USS Enterprise’ın Komutanları video görüntüleri konusunda açıklama yapmaktan kaçındılar.

Öte yandan Amerikalı askerler Marmaris çarşısına akın ederken Marmaris’teki kafe ve restaruantlar da Amerikan askerleriyle dolup taştı.

AMERİKAN ASKERLERİ MARMARİS’E DÖVİZ YAĞDIRACAK
AMERİKAN ASKERLERİ MARMARİS’E DÖVİZ YAĞDIRACAK
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2011 Salı 14:01:01
Güncelleme :8 Şubat 2011 Salı 14:07:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?