5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Marmaris'e indi 6 saat sonra öldürüldü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir kişi ilçeye geldikten 6 saat sonra tabancayla öldürüldü. Tepe Mahallesi 59. Sokak'ta saat 06.00 sıralarında silah seslerini duyan vatandaşlar, bir kişinin yerde yattığını görünce 112 Acil Servis ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen, vücuduna kurşun isabet eden Gökay Atabay (32) hayatını kaybetti.

Cesedin yanında içinde giysiler bulunan çantayı inceleyen polis, Atabay'ın olaydan yaklaşık 6 saat önce otobüsle İstanbul'dan Marmaris'e geldiğini tespit etti.

Görgü tanıklarının ifadeleri ve iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını doğrultusunda polis, Atabay'ı yakın mesafeden tabancayla bir kaç el ateş ederek öldürdüğü iddia edilen kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Sabah dükkanlarını açmaya gelen esnaf, iş yerlerinin önündeki cesedi görünce korku ve şaşkınlık yaşadı.

Cinayeti gören bir vatandaş polise verdiği ifadede, “Vurulan kişi elinde çantasıyla yürüyordu. Bu sırada telefonu çaldı ve cevap verdikten sonra arkasına baktı ve geri döndü. Yanına gittiği kişi ile konuşmaya başladılar. Ben bakkala girdim, kısa bir süre sonra da silah sesleri duyuldu. Dışarı çıktığımda adamı vuran kişi kaçıyordu” dedi.

Olay yeri inceleme ve nöbetçi savcının yaptığı incelemenin ardından ceset, Marmaris Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


 

AA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2011 Cumartesi 12:35:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?