4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Marmaris'i birbirine kattılar!

(ÖZEL HABER) MOTORCULARIN KAVGASI KANLI BİTTİ: 2 YARALI

Muğla'nın Marmaris ilçesine gelen dünyanın en büyük motosiklet grubu Cehennem Melekleri (Hell's Angel) Motosiklet Kulübü'nün Türkiye üyeleri, Marmaris'i birbirine kattı. Çıkan kavgada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Cehennem Melekleri Motosiklet Kulübü üyesi 150 kişilik grup, 1. yıldönümlerini kutlamak üzere Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi. Eğlenmek için Marmaris'in ünlü Barlar Sokağı'na giden grup üyeleri, eğlencenin ve alkolün dozunu kaçırınca ortalığı birbirine kattı. Green House adlı diskoda diğer müşterileri rahatsız edince bodyguardlar tarafından uyarılan motorcular, uyarıları dikkate almayarak diskoyu birbirine kattı.

Diskoda yaşanan arbedenin ardından taşkınlıklarına Barlar Sokağı'nda devam eden motorculara polis müdahale etti. Polis ekiplerinin müdahalesiyle ara sokaklara dağılan grup üyelerini yakalamak için güvenlik güçleri ara sokaklarda motorcuların peşine düştü. Güvenlik güçlerinin müdahalesiyle olay büyümeden önlendi. Motorcuların tekme tokat kavgasında yaralanan 2 kişi, ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Art arda silah seslerinin yankılandığı sokağa eğlenmeye gelen turistler ise, panikleyerek Barlar Sokağı'nı terk etti. Bazı vatandaşlar ise, olay anını cep telefonlarına kaydederek, silah seslerini ve yaşanılan paniği saniye saniye kaydetti. Kulübün Türkiye'de kuruluşunun 1. yıldönümü dolayısıyla düzenlediği Marmaris turuna Hollanda, İsveç, Kıbrıs ve Almanya'dan da motorcuların katıldığı öğrenildi.

CEHENNEM MELEKLERİ KİMDİR?

1948 yılında California'da kurulan Cehennem Melekleri Motosiklet grubunun geçen sene Türkiye'de İstanbul ve Ankara'da şubeleri açıldı. Bugün dünyanın 30'dan fazla ülkesinde faaliyet gösteren grubun 4 Ekim 2009'da kurulan Türkiye şubesi ise, Cehennem Melekleri'nin 60 yıllık tarihinde Müslüman bir ülkede açtığı ilk şube olma özelliğini taşıyor. Daha önce defalarca ırkçılıkla itham edilen grup, bu iddialara "Irkçı olsak Türkiye'de şube açmazdık" cevabını veriyor. Ancak internet sitesinde Türkiye şubesinin kaç üyesi olduğu belirtilmiyor. Üyelerin çoğunun yurtdışında yaşayan ve daha önce oradaki Cehennem Melekleri şubelerine üye olan Türkler olduğu tahmin ediliyor.

(ÖZEL HABER) MOTORCULARIN KAVGASI KANLI BİTTİ: 2 YARALI
(ÖZEL HABER) MOTORCULARIN KAVGASI KANLI BİTTİ: 2 YARALI
(ÖZEL HABER) MOTORCULARIN KAVGASI KANLI BİTTİ: 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2010 Pazar 16:22:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ferit kaya IP: 88.234.51.xxx Tarih : 4.10.2010 07:47:27

haberınızın cogu yanlıs olay green house da değıl beach club da gecıyor  organizasyonu duzenlıyen green house ayrıca 2 sı deıl 4 tanesı hastahanelık oldu olay arkadaslarımdan bırıne yumruk atmalarıyla basladı polısler olmasa daha fazla dayak yıyen olucaktı baska ulkelerde sozlerı gecıyor olabılır ama burası turkıye ıstedıklerı gıbı hareket edemezler ettıklerındede sonları boyle olur!