4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Marmaris'te denizci albay intihar etti

İstanbul Deniz Eğitim Merkez Komutanlığında görevli Albay Cihat Kalfa (48), Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Aksaz Deniz Üssü'nde intihar etti.

Ailesiyle birlikte Aksaz Deniz Üssü'ndeki kampta tatil yapan Albay Kalfa, aracının yanında tabancayla başına ateş etti. Kalfa, silah sesini duyarak olay yerine gelen askerlerin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kalfa'nın cesedi, Aksaz Deniz Üssü'ndeki hastanenin morguna kaldırıldı.

Albay Cihat Kalfa, arkadaşı TCG İskenderun Gemisi Komutanı Albay Gün Uğur Özgören'in vefatı üzerine Deniz Ticaret Gazetesi isimli internet sitesine şu yorumu yazmıştı: "Sevgili Günuğur, mert, dürüst, yardımsever ve fedakar arkadaşım. Bugüne kadar bir kişi hakkında bile ağzından kötü bir söz çıkmamış arkadaşım. Ne yaptın be sevgili arkadaşım. Gemine ve görevine verdiğin değerin onda birini de kendi sağlığına verseydin keşke. Yalnız düzgün insan olmak, adam gibi adam olmak herkese nasip olmuyor. Ne kadar çok sevenini topladın bir araya o gün. Canım nur içinde yat. Allah rahmet eylesin."

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2010 Salı 17:22:14
Güncelleme :17 Ağustos 2010 Salı 17:24:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?