6
Mayıs
2024
Pazertesi
MUĞLA

Marmaris'te 'Kasımpatı Operasyonu'

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde düzenlenen 'Kasımpatı Operasyonu'nda, 1.5 kilo toz esrar, 555 gram kubar esrar maddesiyle tabanca ve tabancaya ait mermiler ele geçirildi. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu, A.Ç.'ye ait eğlence yerinde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisine ulaşıldı. 

Ekiplerin düzenlediği operasyonda, eğlence yerini işleten A.Ç.'nin işletmecilik adı altında esrar temin ettiği ve sattığı, işletmeye ortak olan S.Ç. ve başka bir eğlence mekanı işletmecisi R.Y.'nin de A.Ç. ile birlikte hareket ettikleri belirlendi. 

Olayla ilgili gözaltına alınan A.Ç. (31), R.Y. (27), S.Ç. (25), F.K. (28), R.D. (31) F.P. (26) isimli şahısların işyerinde yapılan aramada, 1 kilo 470 gram toz esrar maddesi, 555 gram kubar esrar maddesi, bir tabanca ve tabancaya ait 14 mermi ve esrar eleme düzeneği ele geçirildi. 

Şahısların kubar halinde temin ettikleri esrarı elekten geçirerek toz haline getirdikleri ve başta eğlence mekanları olmak üzere okul önlerinde sattıkları ileri sürüldü. Gözaltına alınan 6 zanlı adliyeye sevk edildi.
iha
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2006 Çarşamba 14:08:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?