5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Marmaris'te motosiklet festivali

MOTOR TUTKUNLARI MARMARİS’TE BULUŞTU

Bu yıl beşincisi düzenlenen Marrmaris Motosiklet Festivali Günnücek Milli Parkı’nda başladı.

Marmaris Motosiklet Festivali Marmaris Motosikletçileri Kulübü Derneği ve Marmaris Kaymakamlığı’nın da katkılarıyla Günnücek Orman Kampı ve Yat Limanı’nda düzenleniyor. Günnücek Orman Kampı’nda motosikletçilerin çadırlı konaklama, katılımcı firmalar için stant, konser ve eğlenceler için festival alanı haline getirildi.

Festival, geçen yıllarda olduğu gibi İtalya, Yunanistan, Rusya, Almanya, Kazakistan ve diğer ülkelerden motosikletçilerin katılımıyla başladı. Motosikletçilerin Marmaris’e girdikleri andan itibaren festival sonuna kadar Marmaris Riders tarafından misafir edileceği ve Günnücek Orman Kampı’nda çadırda konaklatılacakları belirtildi.

Halka da açık olacak festival süresince Günnücek Parkı’nda mangal yakmanın yasaklandığı belirtildi.

Motorsiklet Festivali konusunda Çevre Dernekleri ve Çevre Gönüllülerinin tepki göstermesi üzerine Marmaris Riders Başkanı Ahmet Çatan, amaçlarının Marmaris turizmine katkı olduğunu, buraya gelecek motorcuların eğitim ve kültür seviyelerinin yüksek olduğunu, ormana zarar vermek bir yana festival süresince buraya kalıcı hizmetlerde bulunacaklarını söyledi.

MÇD başkanı Ahmet Kutengin ise Günlücek ormanında yapılacak her türlü etkinliklere, ormanlık alana zarar verdikleri için karşı olduklarını, ancak yetkili makamların izin verdiği bu festivalin artık iptal edilmesi söz konusu olmadığı için bundan sonra yapmaları gerekenin festival etkinliklerinin denetim ve kontrolü olduğunu kaydetti.

MOTOR TUTKUNLARI MARMARİS’TE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2011 Cuma 18:58:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erol börtlüce IP: 88.241.211.xxx Tarih : 27.06.2011 22:24:33

Marmaris de görülen motor sevdalıları ve resmin hemen yanında bir marmarisli motor teröristi.Arkada eşi, ve önde küçük yaştaki çocuğu ile motora binmiş sırıtıyor ve bu yolda hiç bir trafik sorumlusu yok.