22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Marmaris'te sulu serinlik

Marmaris'te tatil yapan turistler, denizin yanı sıra su parklarına da büyük ilgi gösteriyor.


Türkiye'nin tatil cenneti Marmaris'e gelen yerli ve yabancı turistler, eğlencenin tadını doyasıya çıkarıyor. Bazı turistlerin tercihi deniz ve kumsal olurken, değişik ve eğlenceli aktivite arayan turistlerin gözde mekanı ise su parkları oluyor. Yaklaşık 100 metre uzunluğundaki kaydıraklardan kayarak havuzların içine düşen turistler, heyecan dolu anlar yaşarken, dalga havuzu da denize alternatif bir seçenek oluşturuyor. Marmaris'in yüksek bir tepesine kurulan Aqua Dream'a gelen turistler ise bir yandan havuz keyfi yaşarken, bir yandan ise deniz ve orman manzarası izleme imkanına sahip oluyor.


Marmaris'te tatil yapan İngiliz turist Emily Olivia, su parklarını çok sevdiğini söyledi. Marmaris'e her yıl geldiğini belirten Olivia, burada tatil yapmanın çok keyifli olduğunu belirtti.


Bir başka İngiliz turist Adela Mabelle ise denizden çok su parklarında tatilini geçirdiğini söyledi. Su parklarında değişik aktiviteler olduğuna dikkat çeken Mabelle, bu aktiviteler sayesinde eğlenceli bir tatil geçirdiğini ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2008 Pazar 18:58:50
Güncelleme :6 Temmuz 2008 Pazar 19:02:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?