6
Mayıs
2024
Pazertesi
MUĞLA

Marmaris'te uyuşturucu operasyonu

Marmaris İlçesi'nde jandarmanın düzenlediği operasyonda, 1.5 kilogram esrar ele geçirilirken, uyuşturucu dağıtımı yaptığı ileri sürülen 4 kişi de gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, ilk ve orta dereceli okulların açılmasıyla birlikte uyuşturucuya karşı çalışmalarını arttıran İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çetibeli kontrol noktasında durdurduğu Gaziantep-Marmaris seferini yapan yolcu otobüsünde arama yaptı. Aramada, çanta içinde 1.5 kilogram esrar maddesi ele geçirilirken, hiçbir yolcunun sahip çıkmadığı çantaya alıcıları da yakalamak için dokunulmadı. Otobüsün Marmaris Otogarı'na giriş yapmasının ardından, sivil jandarma ekipleri takibe başladı. 

Uzun bekleyişin ardından otobüs firmasının bürosuna içi esrar dolu çantayı almak için gelen E.D. (27) ile beraberindeki C.B. (28), K.S. (22) ve B.S. (19) gözaltına alındı. E.D.'nin daha önceden değişik otobüs firmalarında muavin olarak çalıştığı ve bu yolla uyuşturucuyu Marmaris'e rahatlıkla soktuğu, torbacılar C.B, K.S. ve B.S.'nin ise uyuşturucuyu Marmaris Sabancı Lisesi önü ve sahil yolu boyunca piyasaya sürdüğü ileri sürüldü. Şahısların piyasa uyuşturucu sürmekte kullandıkları 48 P 3662 plakalı motosiklete de, jandarma tarafından el konuldu. 

Öte yandan, şahısların 800 YTL'ye Gaziantep, Mardin, Şanlıurfa, Diyarbakır gibi illerden aldıkları 1.5 kilogram esrarı, Marmaris'te 9 bin YTL'den piyasaya sürdükleri
iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2006 Pazartesi 13:37:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?