4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Marmaris’ten Elazığ’a yardım

MARMARİS’TEN ELAZIĞ’A YARDIM

Marmaris’te toplanan yardımlar Elazığ’da ki deprem bölgesine gönderilmek üzere yola çıktı. Elazığ’da 8 Mart günü meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki depremin ardından Cumhuriyet Halk Partisi İI Yönetim Kurulu Üyesi Şennur Ünü’nün öncülüğünde yardım toplandı. Kaban, battaniye, çocuk bezi, yorgan ve kıyafetlerden oluşan yaklaşık 7 ton yardım malzemesini Elazığ’a götürmek için bugün yola çıkan Ünlü, Marmaris halkına duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

8 Mart'ta deprem felaketi yaşayan Elazığ'daki vatandaşlara bir yardım eli de Marmaris'ten uzandı. Armutalan Cumhuriyet Halk Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Şennur Ünlü ve parti üyeleri düzenledikleri organizasyon ile topladıkları yardım malzemelerini Elazığ’a götürdüler. Yolculuk öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Ünlü, “Marmaris’te 1957 yılında yaşanan depremde ben 5 yaşındaydım. Türkiye’nin her yerinden yardımlar gelmişti. O zaman bu yardımların ne kadar işimize yaradığını gözlemlemiştim. Yaklaşık bir hafta önce bir kampanya başlattık. Kıyafetten kadın malzemelerine, yatak ve yorgandan iç çamaşırlarına kadar binlerce parça yardım malzemesi topladık. Hatta çocuklara moral olması amacıyla oyuncak bile verdiler. Elazığ’da ki vatandaşlarımıza destek veren esnafımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Deprem bölgesine yardım malzemesi götüren heyeti uğurlamaya gelen Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü ise, “Elazığ’da yaşanan deprem hepimizi üzüntüye boğdu. Bizler burada yazdan kalma bir günleri yaşarken orada, o insanlar felaketin yanı sıra soğukla boğuşuyorlar. Bu sıkıntıya duyarsız kalmamız mümkün değildi. Özveriyle bir kampanya başlattılar. Hepimizin başına gelebilir” şeklinde konuştu.

Yardım malzemeleri ile yola çıkan heyeti Elazığ'da CHP İl Yönetiminin karşılayacağı ve depremde zarar gören köylere yardım malzemelerini bizzat kendilerinin götüreceklerini belirttiler.

MARMARİS’TEN ELAZIĞ’A YARDIM
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 12:17:05
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 12:30:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?