4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Mavi Melekler park yaptırdı

MAVİ MELEKLER PARK YAPTIRDI

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Marmaris Şubesi, Muğla’nın her köşesine yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Bugüne kadar bir çok projenin altına imzasını atan Mavi Melekler, Muğla Merkeze bağlı Algı Köyü İlköğretim Okulu bahçesinde çocuklara yönelik olarak park yaptırdı.

Yapımı tamamlanan parkın açılışı düzenlenen bir törenle gerçekleştirilirken, törene Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci, CHP İlçe Başkanı Bahattin Gümüş, İl Genel Meclis üyeleri Erol Kutlay ve Salih Ercan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Mersin, Okul Müdürü Erhan Kaya, Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Marmaris Şubesi Başkanı Yasemin Tümer, yönetim kurulu üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende konuşan Okul Müdürü Erhan Kaya, parkın yapımında emeği geçen Vakıf yönetici ve üyelerine teşekkür etti. Vakıf Marmaris Şube Başkanı Yasemin Tümer, yaptığı konuşmasında çocuk bahçelerinin çocuk ve insan hayatındaki önemine vurgu yaparak, “Çocuk bahçeleri yaşamımızın ilk döneminden beri ilk spor denemelerinin de yapıldığı yerlerdir. Sporun önemini çocuklarımıza mutlaka öğretmemiz lazım. Sağlıklı bir gelecek yaratmak bizlerin görevidir. Çocukların yaptığı sportif faaliyetlerle dayanıklılıkları ve kemik gelişimleri artmaktadır. Ayrıca onların sosyalleşmesinde de önemli katkıları bulunmaktadır” dedi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Mersin de törende yaptığı konuşmasında, “Parkın yapımında emeği geçen vakıf başkanı, yöneticileri ve üyelerine teşekkür ediyorum. Buradaki katılım dayanışmanın güzel bir örneğini gösteriyor. Eğitimin kalitesinin artması ve kalkınması için sadece okul yönetimleri, öğretmenler ve Milli Eğitimin desteği ile olmuyor. Yöneticilerimiz, velilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarının katkıları da büyük önem taşıyor” dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilerin okuduğu şiirler ve yine öğrencilerin katıldığı yumurta, çuval ve balon patlatma yarışmaları açılışa renk kattı.

MAVİ MELEKLER PARK YAPTIRDI
MAVİ MELEKLER PARK YAPTIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 16:11:05
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 17:21:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?