6
Mayıs
2024
Pazertesi
MUĞLA

Meclis üyesine maganda kurşunu

Muğla merkez ilçeye bağlı Yeşilyurt Beldesi'nde düzenlenen sünnet şöleninde, Yeşilyurt Belediyesi'nin CHP'li meclis üyesi, maganda kurşunuyla başından yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Hasan Dişçil'e ait sünnet şöleninde gecenin ilerleyen saatlerinde silahlar arka arkaya patladı.

Bu sırada arkadaşlarıyla birlikte masada oturan Yeşilyurt Belediyesi'nin CHP'li meclis üyesi Bekir Eyice, kanlar içinde masaya yığıldı. Alnından vurulan Eyice, düğünde bulunanlar tarafından Muğla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Eyice, hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakım servisine kaldırıldı. Tomografisi çekilen Eyice'nin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Jandarma, sünnet düğününde bulunan davetlilerin tek tek ifadelerine başvururken, silahı kimin kullandığı belirlenemedi. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2006 Cumartesi 15:29:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Oğuz Korkmaz IP: 194.27.153.xxx Tarih : 4.09.2006 11:18:47
Ben kurşunun kimin silahından çıktığını biliyorum. Orada bulunan herkes biliyor. Ama düğün sahibi hatırlı biriyse güvenlik birimlerinin yazdığı rapor farklı oluyor. Kol kırılır yen içinde hesabı. Kurşun NADİR'in silahından çıktı. Bunu vurulan kardeşimiz de biliyor. Kendisine geçmiş olsun diyelim. Ama bir dahaki sefere bu kadar şanslı olmayabilir. O zaman sorumluyu söylememe hakkı bulamayabilir.