22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Meclis'ten müdürlere tepki

Muğla İl Genel Meclisi Ağustos Ayı 1. toplantısı Cem Erkin Başkanlığında gerçekleştirilirken, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Topçuoğlu Vali Ahmet Altıparmak ile toplantıda olduğu için katılmazken Yatırımcı Daire Müdürlerinin toplantıya katılmadıkları gözlendi. 

Yatırımcı daire müdürleri ve genel sekreterin toplantıya katılmamasına tepki gösteren Meclis Başkanı Cem Erkin, makamlara saygı duyulması gerektiğini vurgularken, “Daire müdürleri ve genel sekreterin bu tavrını kabul edemeyiz. Makamlara saygı duyulmak zorunda. İl Genel Meclisi olarak ne yetkimiz varsa kullanacağız. Bu konu ile ilgili olarak Sayın Valimiz ile özel olarak görüşeceğiz. Bundan sonra toplantılara katılmayacaklarmış. Böyle bir şey kabul edilemez. Bu arkadaşlarımız meclis ve seçilmişleri görmezlikten geliyorlar” diye konuşarak tepkilerini dile getirdi. 

Genel Sekreter ve yatırımcı daire müdürlerinin toplantıya katılmamasını meclis üyeleri de tepki gösterirken, CHP Grubundan Salih Köleoğlu aldığı söz sırasında, meclisteki grup başkan vekilleri ile bir toplantı yapılmasını ve bundan sonra genel sekreter ile yatırımcı daire müdürlerinin il genel meclisi toplantılara katılımlarının sağlanması için gerekenlerin yapılması gerektiği talebinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2008 Salı 12:19:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?