22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Mehmet Cevher ameliyat edildi

Fethiye’de bulunan özel bir hastaneye nefes darlığı şikayetiyle başvuran ünlü sinema oyuncusu Mahmut Cevher ameliyat edildi. Burnunun iç kısmından parça alınan sanatçının sağlık durumu iyi.

Yaklaşık bir ay önce Fethiye’ye gelen ünlü sinema oyuncusu Mahmut Cevher nefes darlığı şikayetiyle özel bir hastaneye başvurdu. Burada yapılan incelemede ünlü sanatçının burnunun iç kısmında et parçası olduğu ve bu durumun nefes almasını zorlaştırdığı tespit edildi. Bugün sabah saatlerinde yapılan ameliyatla burnunun iç kısmındaki fazlalık alınan sanatçı, sevenlerini merakta bırakmamak için kameralar önünde açıklama yaptı.

Hastanedeki odasında gazetecilere açıklama yapan oyuncu Mahmut Cevher, “Uzun zamandır devam eden bir nefes alma sorunum vardı. Yaklaşık bir ay önce geldiğim Fethiye’de bu rahatsızlığım arttı. Bende doktorlardan yardım istedim ve ameliyat oldum. Şu an sağlık durumum iyi herkese ok teşekkür ediyorum. Buradan çıkar çıkmaz çalışmaya devam edeceğim yeni projelerin ve senaryoların yanında geçen seneden kalan bir film işi var onlara bakacağım” dedi.


Oyuncu Yonca Cevher’in babası olan ve kendisi de ünlü bir oyuncu olan Mahmut Cevher’in sağlık durumu hakkında bilgi veren doktoru Op. Dr. Ahmet Kalay ise ünlü oyuncunun bir kaç gün içinde dostlarının yanına dönebileceğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2008 Salı 17:38:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?