5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Mezarlıklar müdürüne dayak

ÖZEL GÜVENLİKÇİLERDEN MEZARLIKLAR MÜDÜRÜNE DAYAK

Milas Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Erdal Semercioğlu, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nde özel güvenlik görevlileriyle çıkan tartışmada darp edildi.

75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nde yatan babasını ziyarete giden Milas Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Erdal Semercioğlu’yla otopark meselesi yüzünden özel güvenlik görevlileri tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine olayı görerek müdahale etmeye çalışan özel güvenlik görevlileri Semercioğlu’nu darp etti. Semercioğlu’nun sol elinde bir parmağı kırıldı. Kırılan parmak 2 saat süren bir ameliyatla düzeltilebildi.

Olayı anlatan Semercioğlu, “Babam yaklaşık 15 günden bu yana göğüs servisinde tedavi görüyor. Arabamın park meselesi yüzünden bir güvenlikçi arkadaşla tartışmaya girdim. Bu sırada ismini bilmediğim başka bir güvenlikçi üzerime saldırdı ve yere düştüm. Düşme esnasında sol elimin yüzük parmağı kırıldı. Hemen acil servisine kaldırdılar. O esnada bu şahıs ve isimlerini bilmediğim bir güvenlikçi ‘hemen doktordan rapor al, hastane polisine şikayet et’ diye birbirlerine söylüyorlardı. Benim mağdur duruma düşmem, daha bana yardımcı olacaklarına kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlardı. Ben de kamu kurumunda görev yapıyorum. Hem de sürekli acılı insanların bulunduğu mezarlıkta. Biz mutluyken bile bile gelen vatandaşı gördüğümüzde mutluluğumuzu unutup dertlerine ortak olmaya çalışıyoruz. Herhalde kimse zevkinden hastaneye gelmez. Bu tür yerlerde görev yapan kişilerin daha duyarlı ve vatandaşın haklarına saygılı olması lazım. Beni en çok üzen elimin kırılması değil, eşim ve çocuğumun önünde düştüğüm durumdur. Bir de hastane yönetiminin ilgisizliği, olayla ilgilenmemesidir.” şeklinde konuştu.

Semercioğlu, olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2011 Pazartesi 14:25:05
Güncelleme :16 Mayıs 2011 Pazartesi 22:52:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?