4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

MHP seçim startı verdi

MHP SEÇİM STARTI VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2011 yılı Kasım ayında yapılacak olan genel seçim startını tüm Türkiye’de olduğu gibi, Muğla’da da bugün verdi.

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, parti il binasında il yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda, bugünden itibaren bütün MHP yöneticilerinin ve partililerin Muğla’yı karış karış gezmeye başlayacaklarını söyledi.

‘MHP MARJİNAL PARTİ YAPILMAYA ÇALIŞILIYOR’

12 Eylül Referandumundan sonra bazı basın-yayın organlarının ve gazetecilerin MHP’yi karalama kampanyası başlattıklarını belirterek konuşmasına başlayan MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, “Bu tesadüf değildir. MHP’nin tabanının kaydığı, kalelerinin düştüğü ve halkoylamasının en büyük mağlubu olduğu yolundaki bu maksatlı kampanyanın amacının MHP’nin tasfiyesi ve marjinal parti haline getirilmesi olduğu ortadadır. MHP’nin hedef alınmasının nedeni Başbakanın PKK açılımının ilerletilmesinin önündeki en büyük milli direnç kalesi olmasıdır. Bu kampanyanın sözcülerinin 1 Ağustos 2009 tarihinde Ankara’da Polis Kolejinde İçişleri Bakanının başkanlığında yapılan toplantıda PKK açılımı çerçevesinde Türkiye için en uygun bölünme modelleri tartışmalarında boy gösteren şahıslar olması bu bakımdan yadırganmayacaktır” dedi.

“MUĞLA’YI KARIŞ KARIŞ GEZECEĞİZ”

Partisinin ülke genelinde ve Muğla’da seçim startını verdiğini açıklayan Korkmaz, “12 Eylül halk oylamasının sonuçları alındıktan sonra erken seçim çağırısı yapan MHP; başbakanın direnmesi nedeniyle 2011 yılında yapılacağı anlaşılan milletvekili genel seçimleri sürecini ve kampanyasını bugünden itibaren başlatma kararı almıştır. Bütün kadrolarımız bugünden itibaren Muğla ilini, ilçelerimiz, beldelerimiz, köylerimizi adım adım dolaşacağız ve aziz milletimizle iç içe, omuza omuza olacağız” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2010 Cuma 10:50:03
Güncelleme :1 Ekim 2010 Cuma 17:15:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?