5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

MHP’li başkan AKP'ye katıldı

MHP’Lİ BAŞKAN AK PARTİ’YE GEÇTİ

Yatağan Turgut Belde Belediye Başkanı Salih Özen ve 4 Belediye Meclis üyesi partilerinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı.

MHP’li Belediye ve Meclis üyeleri istifalarını noter kanalıyla Yatağan MHP İlçe Başkanlığı’na gönderdi. Çarşamba günü partilerinden istifa eden MHP’li Belediye Başkanı ve 4 Meclis üyesi, AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Mustafa Öztürk’ün AK parti’ye katılım davetinin ardından AK Parti’ye kayıtlarını yaptırdı.

AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Mustafa Toksöz, “Turgut Beldemizin Belediye Başkanı Salih Özen, ve 4 Belediye Meclis üyesinin partilerinden istifa edeceklerini duyduk. Kendileri ile yaptığımız görüşme sonrası noter kanalıyla istifalarını verdikten sonra AK Parti’ye kalıtları yapılarak Genel merkeze gönderildi. Turgut beldemiz Yatağan’ın önemli tarihi ve ören yeri olan bir beldemiz. Başkanımızın bundan sonra Turgut’ta iyi hizmetlere imza atacağından şüphemiz yok” dedi.

MHP’den AK Parti’ye geçen Turgut Belediye Başkanı Salih Özen ile birlikte Belediye Meclis üyeleri Alaattin Bahçeli, İzzet Önar, Arzu Kuşçu ve Osman Gürtin’de AK Parti saflarına katıldı. Belediye Başkanı Özen ve Meclis üyelerinin kayıtları AK Parti Genel Merkezi’ne gönderilirken, genel merkezden kayıtlarının onayı bekleniyor.

MHP’Lİ BAŞKAN AK PARTİ’YE GEÇTİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2011 Perşembe 17:17:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
remzi çay IP: 94.120.149.xxx Tarih : 9.07.2011 23:52:31

 Yazıklar olsun ideallere ve ülkü lere insanlar mhp yi basamak olarak kullanmayı ne zaman bırakacaklar. o zat hayatında o mevkilere ülkücü hareketin sayesinde geldi. bundan 2 yıl önce görev aldığı yerde kaç kişi selam veriyordu acaba. utanmalı