4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Milas - Söke yolunda kaza!

OTOBÜSLE KAMYON ÇARPIŞTI: 2 YARALI

Milas Söke karayolunda, otobüsle kamyonun çarpışması sonucu iki kişi yaralandı. Otobüste bulunan 40 yolcu kazadan yara almadan kurtuldu.

Milas Söke karayolunun 1. kilometresinde, özel bir ulaşım şirketine ait yolcu otobüsüyle maden taşımacılığında kullanılan kamyon çarpıştı. Çarpışma sonucu yolcu otobüsünde görevli host ve kamyon sürücüsü yaralandı. Kazanın ardından taraflar tartışmaya başlayınca duruma polis müdahale etti. Kazada, otobüste host olarak görev yapan Ayhan Efil (19) ve ardından çıkan kavgada kamyon sürücüsü Ragıp B. (46) hafif yaralandı. Yaralılar ambulansla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İzmir'e gitmek üzere yola çıkan yolcu otobüsündeki kazaya tanık olan 40 yolcu, daha sonra firmanın temin ettiği başka bir arabayla yola devam etti. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Milas'a bağlı Türbe köyünde meydana gelen diğer kazada ise Hüseyin A. idaresindeki kamyon, yükünü boşaltmak için rampaya yanaştığı sırada devrildi. Yaralanan kamyon sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

OTOBÜSLE KAMYON ÇARPIŞTI: 2 YARALI
OTOBÜSLE KAMYON ÇARPIŞTI: 2 YARALI
OTOBÜSLE KAMYON ÇARPIŞTI: 2 YARALI
OTOBÜSLE KAMYON ÇARPIŞTI: 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2010 Pazartesi 18:51:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?