16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Milas AKP'den 3. aday adayı

Milas Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Öğretim Görevlilerinden Servet Uzuncan, Muğla’nın Milas ilçesinde AK Parti’den belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Aday adaylığını düzenlediği basın açıklamasıyla kamuoyuyla paylaşan Servet Uzuncan 1 Aralık tarihinde görevinden istifa etmişti. Milas için güzel projelerinin olduğunu belirten Servet Uzuncan “Ben sağ, sol demeden Milas’taki herkesi kucaklamaya çalıştım. Seçimi 10-12 bin oyla kazanacağımıza inanıyorum. Benim için Atatürkçü Düşünce Derneği’nden bile çalışan arkadaşlarımız var. Açık ara farkla seçimi alacağıma inanıyorum.Milas’ta maalesef alt yapı eksiği var. Bir yağmur yağdığında yollar göle dönüyor. Balavca Deresi’nin bir an önce ıslah edilmesi gerekiyor. Bunu belediye imkanlarıyla çözmek olanaksız görünüyor. Bu sorunu da yerel iktidarımızı genel iktidarla buluşturduğumuzda çözeceğiz” şeklinde konuştu.

Servet Uzuncan’ın aday adaylık açıklamasında AK Parti Milas Teşkilatı Başkanı Durmuş Cüce’ de hazır bulunurken, öğretim görevlisi Servet Uzuncan’ın aday adaylık açıklamasıyla AK Parti’de aday adayı sayısı üçe çıktı. Bilindiği gibi daha önce Mimar Mustafa Yalçın ve Rüştü Yiğitkaya da Milas’da AK Partiden Belediye Başkanlığı aday adaylıklarını açıklamışlardı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 19:23:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?