15
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Milas DSP'den dayanışma yemeği

Demokratik Sol Parti (DSP) Milas İlçe Teşkilatı yöneticileri dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Milas Sanayi ve Ticaret Odası’nda düzenlenen yemekte birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Tüm DSP yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen yemeğe Milas Belediye Başkanı Hürol Önder ve Ören Belediye Başkanı Kazım Turan’ın yanı sıra parti yöneticileri de katıldı. DSP İlçe Başkanı Mehmet Salih Ayas, yerel seçimler öncesi izlenecek politikaların belirlenmesi ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldiklerini belirtti.

Öte yandan DSP tarafından düzenlenen dayanışma yemeğine bir süre önce CHP’den istifa eden Ören Belediye Başkanı Kazım Turan da davet üzerine katıldı. Turan, DSP’ye geçeceği yönündeki haberlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, bu süreç için henüz erken olduğunu, sol anlayıştan ayrılmadan siyasete devam edeceğini belirtti. Ören’de 19 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüten Kazım Turan hakkında DSP’ye geçeceği yönündeki iddialar netleşmiş oldu. Yemekte gazetecilerin sorularını cevaplayan Turan, “DSP ilçe teşkilatı yöneticilerimizin daveti üzerine yemeğe katıldım. DSP’ye geçmemle ilgili bir şey söylemek doğru olmaz” ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 15:02:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?