22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Milas Fenerbahçeliler Derneği açılıyor

Milaslı Fenerbahçe taraftarları Fenerbahçeliler Derneği çatısı altında toplanıyor. 

Milas Fenerbahçeliler Derneği Kurucu Başkanı Oktay Yeşilalan, amaçlarının Fenerbahçe taraftarlarını bir araya getirmek ve eğitim ile diğer sosyal faaliyetler alanında da çalışmalar yapmak olduğunu söyledi. 

Milas Fenerbahçeliler Derneği Kurucu Başkanı Oktay Yeşilalan, Milaslı Fenerbahçe taraftarlarını tek çatısı altında toplamak amacıyla bu derneği kurduklarını söyledi. Derneğin açılışının Ocak ayı içinde yapılmasının planlandığını kaydeden Yeşilalan, resmi açılışının Mart ayı içinde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım tarafından yapılacağını belirtti. 

Yeşilalan, "Dernek kurulması uzun süreden beri Milaslı Fenerbahçelilerden gelen bir istekti. Kurucular adına Fenerbahçe Spor Kulübüyle gerekli görüşmeleri yaptım. Kurucular arasında yer alan Mehmet Yiğit, Sedat Zencir, Gürkan Alınak, Yaşar Çelik ve Mehmet Kara'nın isimleri Fenerbahçe Spor Kulübüne iletildi" dedi. 

Temel amacın, Fenerbahçe Spor Kulübüne gönül veren taraftarları aynı çatı altında organize bir şekilde toplamak olduğunu söyleyen Yeşilalan sözlerine şöyle devam etti:
"Milas Fenerbahçeliler Derneği'ni sivil toplum kuruluşu yapmayı hedefliyoruz. Derneğimiz spor faaliyetlerinin dışında yönetim kurulu üyelerimizin katkılarıyla öncelikle eğitim ve diğer sosyal faaliyetler alanında yurt dışına öğrenci göndermeyi hedeflemektedir. Yerel yöneticilerimizle yapacağımız görüşmelere istinaden geleceğimiz olan çocuklarımıza bırakmak üzere Milas Fenerbahçeliler Ormanı oluşturmayı hedefliyoruz. Engelli aracı ihtiyacı olan engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye vermeyi düşünüyoruz. Derneğimiz yasal süreç sonucunda teşekkül edecek olan lokalimiz bay ve bayan bütün taraftarlarımıza açık olacak." 

Derneğin, Atatürk Bulvarı'nda özel bir otel işletmesi içinde bulunan bölümde faaliyete geçeceğini belirten Yeşilalan, Fenerbahçe'nin derbi ve Avrupa kupası maçlarına yakın bölgede bulunan diğer Fenerbahçeliler dernekleri ile iletişime geçerek uçakla gidilebilmesi için gerekli görüşmelerin bazı havayolu firmaları ile devam ettiğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2008 Salı 13:50:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?