5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Milas'a şehit ateşi düştü

ŞEHİT ATEŞİ MİLAS’A DÜŞTÜ

Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Er Zeynel Kapucu'nun Muğla'nın Milas ilçesinde yaşayan ailesi acı haberle yıkıldı.

Teröristlerle çıkan çatışmada yaralandıktan sonra kaldırıldığı Osmaniye Devlet Hastanesi'nde şehit olan Jandarma Er Zeynep Kapucu'nun (21) acı haberi ailesine ulaştı. Milas Garnizon Komutanlığı yetkilileri, ailenin Emek Mahallesi'ndeki evine giderek oğullarının şehit olduğu haberini verdi. Acı haberle yıkılan anne Fadime Kapucu ve baba Ümmet Kapucu, fenalaşınca 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acılı aileye askeri ve polis yetkilileri moral vermeye çalıştı.

1 yıl önce Kayseri'den iş nedeniyle Milas'a yerleşen Kapucu ailesinin iki oğlundan biri olan Zeynel'in cenazesi, Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenecek törenin ardından önce Adana'ya, oradan da Milas Askeri Havalimanı'na getirilecek. İçişleri Bakanı Osman Güneş'in de katılması beklenen ikindi namazına müteakip cenaze töreninin ardından şehit Er Kapucu'nun cenazesi, Milas Şehir Mezarlığı'na defnedilecek.

Çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Abiter Çiçekçi ile erler Nihat Çağlar, Sunay İnanır, Yunus Uyuktaş ve Aykut Akpınar'ın Osmaniye Devlet Hastanesi'ndeki tedavileri ise sürüyor.


 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2011 Cumartesi 10:15:01
Güncelleme :2 Nisan 2011 Cumartesi 17:24:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?